ua en ru

У Луганській області через обстріли без електропостачання залишилися 584 абоненти, - ОДА

У Луганській області через обстріли без електропостачання залишилися 584 абоненти, - ОДА Фото: ілюстративне фото (facebook.com ato.news)

Також через обстріли пошкоджено газопровід середнього тиску у селі Лоскутівка, відключено 109 абонентів

У Луганській області через обстріли з боку бойовиків без електропостачання залишилися 584 абоненти. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Луганської військово-цивільної адміністрації у Facebook.

Як зазначається, у напрямку міста Попасна та села Лоскутівка сьогодні вночі бойовики вели обстріли зі 152-мм і 122-мм самохідних артустановок.

"За попередньою інформацією, у селі Лоскутівка пошкоджено повітряну лінію електропередач. Без електропостачання залишилися 584 абоненти", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у селі Лоскутівка через обстріли пошкоджено газопровід середнього тиску, також зафіксовано потрапляння снаряда на подвір'я домогосподарства. Загалом від газопостачання відключено 109 абонентів.

Наразі тривають відновлювальні роботи.

Новини ООС: у Попаснянському районі ворог застосував артилерію Протягом минулої доби та після півночі об’єднані...

Опубліковано Луганська обласна державна адміністрація 7 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у районі проведення операції об’єднаних сил (ООС) на Донбасі упродовж минулої доби російсько-окупаційні війська 15 разів застосовували заборонене озброєння, двох українських військових поранено.