ua en ru

У Луганській області виявили схрон зі зброєю

У Луганській області виявили схрон зі зброєю Фото: СБУ

Усе вилучене спрямовано на експертизу до райвідділу поліції

Служба безпеки України (СБУ) у підвальному приміщенні одного з покинутих будинків міста Золоте-3 Попаснянського району Луганської області виявила схрон зі зброєю. Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Зі схрону вилучено: чотири гранатомети, дві мінометні міни калібру 82 мм, три протитанкових кумулятивних гранати, п'ять двохсотграмових тротилових шашок, п'ять електродетонаторів, вогнепровідний шнур, маршові двигуни з пороховими зарядами до гранати, 30 гранат РГД-5 та Ф-1, 19 детонаторів, чотири гранати до гранатомету РПГ-7, близько 4000 набоїв різного калібру", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що усе вилучене спрямовано на експертизу до Попаснянського райвідділу поліції. Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфікований за ст. 263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

НА ЛУГАНЩИНІ ВИЯВЛЕНО СХРОН БОЄПРИПАСІВ ТА ВИБУХІВКИУ підвальному приміщенні одного з покинутих будинків міста Золоте...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 9 января 2016 г.

Нагадаємо, СБУ затримала військового при спробі продати зброю із зони АТО.