ua en ru

У Луганській області лідирує Сергій Шахов від "Нашого краю", - екзит-пол

У Луганській області лідирує Сергій Шахов від "Нашого краю", - екзит-пол

Сергій Шахов, кандидат від партії "Наш край", за даними екзит-полу, є лідером перегонів у 114-му окрузі. Про це повідомив директор дослідницької компанії "Стратегія Рост" Валентин Ходулін в коментарі журналістам.

Так, згідно з даними екзит-полу, у 114 окрузі за Шахова проголосували 18,46% тих, прийшов на дільниці. Друге місце після Шахова зайняв Валерій Мошенський (самовисуванець), який значно відстав від нього – 8,15%.


Всі інші кандидати набрали ще менше. Олег Кобзар (самовисуванець) - 5,06%, Ірина Верігіна ("Батьківщина") - 2,39%, Борис Лебедєв ("Опозиційний блок") - 1,96%, Андрій Лесик (самовисуванець) - 1,47%, Тарас Костанчук (самовисуванець) - 1,28%.

Явка виборців, за даними компанії "Стратегія Рост", склала на 20:00 - 29,2%.

Опитування проведено за власною ініціативою ТОВ "Стратегія Рост" 17 липня 2016 року в Луганській області на виході з виборчих дільниць. Інтерв'юери проводили опитування на всіх дільницях округу. Всього опитано 14874 виборців. Статистична похибка вибірки не перевищує 1,5%.

У Луганській області лідирує Сергій Шахов від "Нашого краю", - екзит-полНагадаємо, що сьогодні в 7 округах в Україні проходять довибори у Верховну Раду. Один з найскладніших округів - луганський 114 округ, де зареєстровано 107 кандидатів.