ua en ru

В Луганській обл. відбувся бій, поранений український військовий, - штаб АТО

В Луганській обл. відбувся бій, поранений український військовий, - штаб АТО Фото: ситуація в зоні АТО

В результаті зіткнення бойовики були відкинуті на вихідну позицію

Біля населеного пункту Сокільники Луганської області сьогодні близько 16:00 відбувся бій між силами антитерористичної операції (АТО) і бойовиками, в результаті чого був поранений український військовослужбовець. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"Крім того, сьогодні близько 16 години в Луганській області, неподалік від населеного пункту Сокільники, відбулося бойове зіткнення військовослужбовців однієї з механізованих бригад ЗС України з групою бойовиків російсько-терористичних бандформувань. В ході бою противник застосовував стрілецьку зброю, гранатомети і озброєння бойової машини піхоти. В результаті зіткнення бойовики були відкинуті на вихідну позицію. Один з українських військовослужбовців було поранено. Йому була надана невідкладна медична допомога, після чого він був доставлений у лікувальний заклад. Стан здоров'я солдата задовільний", - йдеться в повідомленні.

Про втрати серед бойовиків інформація уточнюється.

ПРЕС-ЦЕНТР ШТАБУ АТО ПОВІДОМЛЯЄЯк стало відомо прес-центру штабу АТО, сьогодні, 10 червня, близько 12 години дня під ...

Posted by Прес-центр АТО on 10 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, також сьогодні під Артемівськом на розтяжці підірвалися три бійця АТО, вони отримали осколкові поранення.