ua en ru

У Луганській обл. в результаті обстрілу бойовиків поранено 1 військового, - ОДА

У Луганській обл. в результаті обстрілу бойовиків поранено 1 військового, - ОДА Фото: руйнівні обстріли в Луганській області

Напередодні Дня Незалежності України терористи продовжили посилену вогневу агресію

У Луганській області в п'ятницю, 21 серпня, спостерігалася посилена вогнева агресія з боку бойовиків, у результаті якої сталися серйозні руйнування місцевої інфраструктури і комунікацій. Про це повідомили сьогодні у прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Як наголошується, бойовики вчора обстрілювали Попасну, Золоте-4, село Валуйське і околиці селища Троїцьке.

Так, в результаті обстрілу околиць Троїцького було поранено бійця Збройних сил України.

Крім того, в Золотому-4 вчора після обіду стався сильний мінометний обстріл, в результаті якого пошкоджено два будинки по вул. Павлика Морозова, у які снаряди вже потрапляли раніше. Також був поранений чоловік, якого доставлено до лікарні. При цьому зафіксовано пряме потрапляння у трансформатор, внаслідок чого на даний момент місто знаходиться без світла.

Село Валуйське Станично-Луганського району було обстріляно із самохідних артилерійських установок із 23:35 п'ятниці до 00:45 суботи, в результаті чого пошкоджено два будинки на вул. Молодіжній. "Перебито газопровід - 224 абоненти без газу, і високовольтна лінія електропередачі - 500 людей без світла. На даний момент ведуться відновлювальні роботи", - зазначили у прес-службі Луганської ВГА.

Також під обстрілами бойовиків опинилася й Попасна - ворожі міномети працювали з 19:00 до 22:00. "Дві вулиці залишилися без газу і світла. Один зі снарядів впав біля міськвиконкому та посік його уламками. Постраждалих немає", - йдеться у зведенні.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що бойовики вночі обстріляли околиці Попасної із забороненою важкої артилерії.