ua en ru

У Луганській обл. правоохоронці затримали італійського солдата-найманця

У Луганській обл. правоохоронці затримали італійського солдата-найманця Фото: у Луганській обл. правоохоронці затримали італійського солдата-найманця

Зловмисник стверджував, що розшукує в Україні мати

У Луганській області правоохоронці виявили та затримали для встановлення особи громадянина Італії, який служив у різних іноземних арміях. Про це повідомив в Facebook глава військово-цивільної адміністрації селища Новотошківське Сергій Шакун.

"16 вересня в сел. Новотошківське був виявлений підозрілий молодий чоловік. Ні російською, ні на українською він не розумів і не говорив. Він виявився іноземцем. Завдяки представнику ОБСЄ вдалося дізнатися, що хлопець з Неаполя і тут розшукує "свою маму", - повідомляє Шакун.

Разом з тим, наголошується, що представник військово-цивільної адміністрації спільно з бійцем батальйону Луганськ-1 проявили пильність і передали "італійця" прикордонникам на Лисичанський блокпост.

"Як згодом виявилося, даний "клієнт" служив у різних іноземних арміях і ніякими даними про матері не володіє. В даний момент з'ясуванням особистості та обставин займається Служба безпеки України", - зазначає Шакун.

16 сентября в пос. Новотошковское был обнаружен подозрительный молодой человек. Ни на русском, ни на украинском он не по...

Posted by Сергей Шакун on 18 сентября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикордонники затримали мільйонера-махінатора на Донбасі.