ua en ru

В Луганській обл. міліція вилучила арсенал зброї та боєприпасів

В Луганській обл. міліція вилучила арсенал зброї та боєприпасів Фото: співробітники міліції

Арсенал виявлений в дачі біля лінії розмежування

Співробітники міліції Луганської області виявили та вилучили у будинку в районі лінії розмежування з окупованою територією Донбасу арсенал зброї та боєприпасів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"Сьогодні співробітники управління карного розшуку ГУМВС України у Луганській області та Новоайдарського райвідділу міліції в ході реалізації оперативної інформації на дачі виявили та вилучили цілий арсенал зброї та боєприпасів. Будівля розташована практично на лінії розмежування з окупованою територією", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці вилучили велику кількість ящиків з патронами до стрілецької зброї калібру 5,45 мм і 7,62 мм, патрони для великокаліберної зброї калібру 12,7 мм і 14,5 мм, заряди ВОГ, пускові установки ПТКР та заряди до них, гранатомети і 10 ящиків зарядів до гранатомету РПГ, протитанкові міни МОН, гранати Ф-1 і РГТ, міни 82 мм, РПГ-1 і РПГ-26, крупнокаліберний кулемет.

На другому поверсі будівлі виявлена і вилучена радіолокаційна установка розвідки наземних цілей РЛ-1-133, а також речовий мішок з документами та фотографіями. У дворі дачі виявлені 4 автомобілі (2 вантажних та 2 легкових).

"Даний факт зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за статтею 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами). Проводяться слідчо-оперативні заходи по встановленню та затриманню осіб, причетних до скоєння даного злочину", - додали в МВС.

В Луганській обл. міліція вилучила арсенал зброї та боєприпасів

Фото: вилучений арсенал зброї та боєприпасів

В Луганській обл. міліція вилучила арсенал зброї та боєприпасів

Фото: знайдена в будівлі зброя

В Луганській обл. міліція вилучила арсенал зброї та боєприпасів

Фото: вилучені боєприпаси

Нагадаємо, раніше в Дніпропетровській обл. в автомобілі виявили арсенал зброї.