ua en ru

Lufthansa відновила рейс Мюнхен-Одеса

Один з найбільших європейських авіаперевізників компанія Lufthansa, з початком літньої навігації відкрила додатковий напрямок в Одеському аеропорту. Про це повідомляє прес-служба аеропорту.

"30 березня було відновлено виконання регулярних рейсів за маршрутом Мюнхен-Одеса-Мюнхен. На честь першого рейсу пасажирів авіакомпанії пригощали традиційною мюнхенскою випічкою", - повідомили в прес-службі.

Варто відзначити, що перший рейс авіакомпанії збігся з проведенням всеукраїнського флеш-мобу "Спільне Повітря" (акції, під час якої в найбільших аеропортах України виконали частину Симфонії № 9 Бетховена "Ода до радості"). Тому в Мюнхен літак Lufthansa відправився о 13.05 під звуки німецького класика, твір якого в той момент в терміналі аеропорту виконував оркестр разом з хором одеського оперного театру, відзначили в прес-службі.

У період літньої навігації 2014 року авіакомпанія Lufthansa виконуватиме 4 рейси на тиждень з вильотом з Мюнхена - о 09.05, з Одеси до 13.05 за місцевим часом. Одеським пасажирам будуть доступні стикування по всій маршрутній мережі перевізника, включаючи далекомагістральні рейси.

Нагадаємо, в аеропорту Одеса продовжується будівництво нового термінального комплексу, який дозволить збільшити пропускну спроможність аеропорту в кілька разів.