ua en ru

Луческу: На такому рівні Кубок не потребує двох матчах

Луческу: На такому рівні Кубок не потребує двох матчах Фото: Мірча Луческу

Луческу намагається адаптувати молодь

Тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував легку перемогу своїх підопічних у Кубку України. Про це пише сайт "Шахтаря".

"Після першого матчу, який ми виграли з рахунком 5:0, ніхто не сумнівався в тому, що все вже вирішено. Сьогодні хлопці продемонстрували це на футбольному полі. Ми говорили перед грою, що ніякого тиску немає - потрібно просто вийти і показати гарний, видовищний футбол. Напевно, уболівальники і глядачі отримали задоволення від гри", - сказав Луческу.

"У матчі брали участь футболісти, у яких було менше практики, а також ті, хто вийшов після травми: зокрема Тайсон. Плюс молодь, яка виступає в Юнацькій лізі УЄФА. Вони теж потребують таких матчах, щоб адаптуватися до типу нашої гри і зустрітися на полі з більш старшими футболістами. Матвієнко, Коробенко, Борячук, Арабидзе і Коваленко - всі зіграли досить добре. І я повторюся: напевно, на такому рівні Кубок не потребує двох матчах. Враховуючи рахунок першої зустрічі, сьогоднішня гра нічого не вирішувала. Гадаю, ці дати можна було б використовувати для інших цілей. І для матчів більш високого рівня", - додав тренер.

Нагадаємо, "Шахтар" у другому матчі Кубка України розгромив "Тернопіль".