ua en ru

Луческу вирішив після роботи у збірній Туреччини завершити кар'єру тренера

Луческу вирішив після роботи у збірній Туреччини завершити кар'єру тренера Фото: Мірча Луческу (УНІАН)

Після закінчення контракту він хоче піти на спокій

Головний тренер збірної Туреччини Мірча Луческу вирішив, що після закінчення контракту з турецькою федерацією футболу він більше не буде займатися тренерською кар'єрою. Про це повідомляє румунський портал Mediafax.

"Я прийняв пропозицію з Туреччини фінансових і професійних причин. Вихід зі збірної країни на чемпіонат світу стане вінцем моєї довгої кар'єри. Після того як мій контракт з турецькою федерацією закінчиться, я піду на спочинок. Простіше кажучи, збірна Туреччини - останнє місце роботи Луческу-тренера", - сказав наставник.

Він заявив, що не зміг відмовитися від пропозиції попрацювати з національною командою Туреччини.

"У нас є чотири поєдинки у відбірковому турнірі ЧС-2018 і хороші шанси на завоювання путівки у фінал мундіалю", - додав Луческу.

Луческу вже працював в Туреччині головним тренером "Галатасарая" і "Бешикташа". У минулому сезоні наставник тренував "Зеніт". До того як очолити пітерський клуб, Луческу 12 років тренував донецький "Шахтар", з яким 8 разів виграв чемпіонство, 6 разів завойовував Кубок України і став володарем кубка УЄФА в сезоні 2008/09.

Нагадаємо, новий головний тренер збірної Туреччини Мірча Луческу розповів про своє призначення і відносинах з турецькими вболівальниками.