ua en ru

Ложкін не виключає отримання посади у новому Кабміні

Ложкін не виключає отримання посади у новому Кабміні Фото: Борис Ложкін може обійняти посаду віце-прем'єра в новому уряді

Глава АП вважає, що до обрання нового прем'єра говорити про його роботу в уряді рано

Глава Адміністрації президента України Борис Ложкін не виключає, що може обійняти посаду віце-прем'єр-міністра в новому Кабінеті міністрів. Про це він повідомив в інтерв'ю телеканалу "Україна".

"Я ніяких можливостей не виключаю", - сказав Ложкін, відповідаючи на запитання, чи є можливість для нього зайняти посаду першого віце-прем'єр-міністра або віце-прем'єра.


При цьому керівник АП зазначив, що поки немає нового прем'єр-міністра рано говорити про те, чи запропонують йому посаду в уряді.

"Поки немає нової коаліції, поки немає кандидатури нового прем'єр-міністра і поки прем'єр-міністр не запропонував склад Кабінету міністрів і програму уряду, говорити про те, чи буду я працювати в Кабінеті міністрів, рано", - вважає Ложкін.

Нагадаємо, глава Адміністрації президента Борис Ложкін упевнений, що вже в найближчі дні Україна отримає нову парламентську коаліцію новий склад Кабінету міністрів.