ua en ru

Ломаченко - Уолтерс: онлайн-трансляція бою

Ломаченко - Уолтерс: онлайн-трансляція бою Фото: Ломаченко - Уолтерс

Стежимо за боєм разом з РБК-Україна

Ломаченко - Уолтерс - онлайн-трансляція бій Ломаченко - Уолтерс почнеться на РБК-Україна в 5 ранку 27 листопада, а дивитися поєдинок можна на каналі "Інтер". Сьогодні українець Ломаченко відстоюватиме свій чемпіонський пояс у бою з непереможеним Уолтерсом.

26 листопада
Лас-Вегас, "Космополітен Арена"
Василь Ломаченко - Ніколас Уолтерс

Бій завершився достроковою перемогою Василя Ломаченко після шостого раунду, коли Уолтерс відмовився продовжувати бій.

Бій між Ломаченко та Уолтерсом є одним з найочікуваніших поєдинків 2016 року. За словами промоутера обох боксерів Боба Арума, бій може стати самим видовищним у році. Тому що на ринзі зустрінуться два дійсно сильних боксера. При чому, кожен сильний у своїй.

Ломаченко чудовий у роботі ногами і швидкості ударів. За свою недовгу професійну кар'єру Василь привчив любителів боксу до неймовірно швидкісний роботі на настилі рингу. Плюс до цього, Ломаченко володіє відмінним ударом, як для напівлегкої ваги. Саме за рахунок цих якість українець і досяг того рівня, на якому він зараз і знаходиться.

Уолтерс - боксер іншого типу. У порівнянні з Ломаченко, він виділяється зростанням і розмахом рук. Ніколас любить тримати суперника на відстані, поступово продавлюючи захист опонента постійними ударами.

Ломаченко - Уолтерс: онлайн-трансляція бою

Фото: Ломаченко и Уолтерс

Ломаченко - Уолтерс: онлайн-трансляція бою

Фото: Василь Ломаченко

Чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко:

"Перші чотири раунди будуть для мене дуже, дуже важкими. Після цього я буду намагатися завершити бій достроково. Для мене цей поєдинок дуже важливий, тому що багато експертів вважають Уолтерса найсильнішим боксером дивізіону. Він жорсткий панчер і дуже хороший боєць. Для мене дуже важливо битися з кращими. Я не можу в точності передбачити, що станеться в рингу. Це бокс, все відбудеться дуже швидко".