ua en ru

Ломаченко хоче провести мінімум три бої в 2017 році

Ломаченко хоче провести мінімум три бої в 2017 році Фото: Василь Ломаченко

Українець розуміє, що в таких випадках не все залежить від нього

Чемпіон світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко заявив, що хоче вийти на ринг в 2017 році як мінімум три рази. Про це повідомляє Boxing Scene.

Українець розуміє, що в таких випадках не все залежить від нього, однак сподівається проводити якомога більше боїв за рік.

"Я завжди був за те, щоб проводити по три-чотири бої за рік. Я готовий битися і кожного поєдинку чекаю з нетерпінням. Не завжди все залежить від мене в таких випадках. Багато залежить від дат, суперників, промоутерів, телебачення. Але я сподіваюся, що в цьому році хоча б тричі вийду на ринг.
Якщо все складатиметься так само, як і раніше - суперники будуть уникати бою зі мною - тоді я перейду в 135 фунтів (легка вага). Сподіваюся, в цьому дивізіоні хлопці будуть готові встати і битися", - сказав боксер.

Нагадаємо, що перший бій в цьому році Ломаченко проведе 8 квітня в США. Його суперником буде американець Джейсон Соса. Також в цей вечір на ринг вийдуть ще два українці - Олександр Усик, який битиметься з Майклом Хантером, і Олександр Гвоздик, чиїм суперником стане Юниески Гонсалес.