ua en ru

У ЛНР заявили про "спробу замаху" на Захарченка

У ЛНР заявили про "спробу замаху" на Захарченка Фото: Олександр Захарченко (vk.com/id26155524)

У Луганську розповіли про нібито попереджену спробу ліквідувати ватажка ДНР

Частина затриманих на окупованому Донбасі "диверсантів" нібито намагалася ліквідувати ватажка самопроголошеної "Донецької народної республіки" Олександра Захарченка. Про це заявив "міністр внутрішніх справ ЛНР" Ігор Корнет, передає сепаратистський сайт "Луганський інформаційний центр".

За словами Корнета, ліквідаіцю Захарченка готували "диверсанти", які нібито причетні до вбивства начальника "управління народної міліції ЛНР" Олега Анащенка.

"Частину групи диверсантів, яку ми не змогли затримати, донецькі колеги допомогли нам, затримали їх на території Донецька вже, до речі, при спробі здійснення вбивства Олександра Захарченка", - повідомив Корнет.

Нагадаємо, в лютому 2017 року в окупованому Луганську вибухнуло авто з головою "управління народної міліції ЛНР" Олегом Анащенком, який від отриманих поранень загинув на місці. Пізніше в ЛНР заявили про затримання нібито "українських диверсантів" за підозрою у вбивстві Анащенка. На допитах затримані заявили про свою причетність до підрозділу Сил спеціальних операцій ЗСУ.