ua en ru

У ЛНР назвали імена убитих "депутатів парламенту"

У ЛНР назвали імена убитих "депутатів парламенту" Фото: Ігор Плотницький (glava-lnr.su)

Інцидент стався в ніч з 26 на 27 серпня

Окупанти назвали імена убитих в так званій "Луганської народній республіці" "депутатів парламенту", які займалися грошовими "виплатами". Про це повідомляє сепаратистський видання "ЛуганскИнформЦентр".

За їх словами, вбивство сталося ще в ніч з 26 на 27 серпня, проте повідомити про вбивство вони вирішили тільки сьогодні.

За інформацією видання, були вбиті Кривоносов Анатолій Миколайович і Кузнєцова Інна Володимирівна, обидва займалися "виплатами компенсації за поранення і загибель бойовиків ЛНР".

Як зазначається, що останнім часом у них були конфлікти з ватажком ЛНР Ігорем Теслярським.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у так званій "Луганської народній республіці" заявили про вбивство двох "депутатів парламенту".

"Генеральна прокуратура" ЛНР порушила кримінальну справу за фактом вбивства двох депутатів Народної Ради" ЛНР в приватному будинку в Луганську в ніч з 26 на 27 серпня", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, за даним фактом Слідчим управлінням МВС" ЛНР порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого пунктом "а" частини 2 статті 113 "Кримінального кодексу ЛНР", а саме - вбивство двох осіб.