ua en ru

У ЛНР готуються до випуску платіжних карт місцевого "держбанку", - ІС

У ЛНР готуються до випуску платіжних карт місцевого "держбанку", - ІС Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

У Луганську почали встановлювати відповідні банкомати

У підконтрольних самопроголошеній "Луганській народній республіці" районах готуються до випуску пластикових платіжних карток місцевого "державного банку". Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За словами Тимчука, керівництво ЛНР проводить роботу з розвитку "самостійної" банківської системи для проведення виплат працівникам бюджетної сфери та пенсіонерам, а також для обміну валют.

"У жовтні керівництво "держбанку ЛНР" планує запустити систему процесингу пластикових платіжних карток, які першими отримають працівники т. н. "міністерств і відомств" ЛНР. В даний час в Луганську активно встановлюються банкомати даної фінансової установи", - додав Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». В районе Донецка фиксируется перегруппировка подразделений ро...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 17 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ДНР почали розслідувати самовільне відкриття вогню бойовиками. У той же час серед бойовиків констатується "неоднозначне ставлення" до заборони на відкриття вогню.