ua en ru

У Ліверпулі сталося потрійне вбивство в колишньому будинку Леннона

У Ліверпулі сталося потрійне вбивство в колишньому будинку Леннона Фото: поліція на місці потрійного вбивства в будинку Леннона

Поліцейські затримали 30-річного чоловіка за підозрою у вбивстві жінки та двох дітей

В Ліверпулі (Великобританія) в колишньому будинку учасника групи The Beatles Джона Леннона сталося потрійне вбивство, за підозрою у вбивстві жінки та двох дітей затримали 30-річного чоловіка, передає The Guardian.

Повідомляється, що поліція Мерсисайда напередодні ввечері виявила в колишньому будинку Леннона тіла жінки і двох дітей. За підозрою в цьому злочині затримали 30-річного чоловіка. За даними поліції, вбивство носить побутовий характер. Також повідомляється, що правоохоронці оточили будинок на час проведення слідчих заходів.

За словами сусідів, в квартирі проживала сім'я з двома маленькими дітьми. Колишній будинок Леннона користується популярністю серед туристів, які часто зупиняються в квартирі відомого британського музиканта.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові сталося потрійне вбивство. Зокрема, чоловік задушив 30-річну дружину та 4-річну доньку, після чого покінчив життя самогубством.