ua en ru

Ліверпуль - Севілья: онлайн-трансляція фіналу Ліги Європи

Ліверпуль - Севілья: онлайн-трансляція фіналу Ліги Європи Фото: Ліверпуль - Севілья

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Ліверпуль" - "Севілья" розпочнеться на РБК-Україна 21:15, а дивитись трансляцію поєдинку можна на каналі "Футбол 2".

Іспанська "Севілья" втретє поспіль зіграє у фіналі Ліги Європи, де англійський "Ліверпуль" спробує не дати іспанцям встановити новий рекорд.

18 травня, 21:45
Базель, "Сент-Якоб Парк"
"Ліверпуль" - "Севілья" 1:3
Гол: Старридж, 35 - Гамейро, 46, Коке, 64, 70

Ліверпуль: Міньоле - Морено, Турі, Ловрен, Клейна - Джан, Мілнер - Коутіньйо, Фірміні, Лаллана - Старрідж
Севілья: Сорія - Ескудеро, Каррісу, Рамі, Маріано - Нзонзі, Крыховяк - Витоло, Банега, Коке - Гамейро

Іспанський футбол доводить свою перевагу трьома командами в двох фіналах єврокубках. І якщо виграти Лігу Чемпіонів престижніше, то у "Севільї" є унікальний шанс стати володарем трофея в третій раз поспіль і п'ятий раз у своїй історії.

"Ліверпуль" за свою історія також багато разів вигравав європейські трофеї. В останній раз англійці програли фінал Ліги Чемпіонів "Мілану" в 2007 році. А ось тренер "червоних" Юрген Клопп після програного фіналу Ліги Чемпіонів "Баварії" в якості наставника "Боруссії" в 2013 отримав шанс підняти над головою європейський трофей.

Фахівці віддають невелику перевагу англійській команді. Дуже багато факторів говорить про те, що глядачі фіналу Ліги Європи побачать досить голів. У "Ліверпуля" не зможе зіграти центральний захисник Сахо, а у "Севільї" - Тремулінас. Обидва колективи мають серйозний потенціал в атаці і часто доют грати супернику.