ua en ru

Ліверпуль - Севілья: Клопп закликає команди не боятися помилок

Ліверпуль - Севілья: Клопп закликає команди не боятися помилок Фото: Юрген Клопп

Німецький тренер налаштований рішуче

Онлайн-трансляція матчу "Ліверпуль" - "Севілья" розпочнеться на РБК-Україна в 21:15.

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп прокоментував майбутній фінал Ліги Європи проти "Севільї". Про це повідомляє сайт УЄФА.

"Моя команда дійшла до фіналу, тому що я був впевнений в майстерності цих футболістів. Спочатку я був єдиною людиною, тепер про нашу силі знає трохи більше людей. І я відчуваю себе дуже добре, знаючи, що вони заслужили право зіграти у фіналі. Радий, що хлопці змогли показати, як вони сильні. У нас тепер є чудовий шанс зробити великий крок вперед. Чим довше тягнеться твоя безвиграшна серія, тим сильніше ти стараєшся. Всі ми знаємо, про що мріють наші вболівальники. Розуміємо, як сильно вони хочуть перемоги в завтрашньому фіналі. Наші шанувальники подавали нам чудовий приклад - і вдома, і на виїзді, вони подорожували за нами по всій Європі! Звичайно, ми дуже хочемо втілити їхню мрію у реальність. Обіцяю - ми зробимо для перемоги все можливе. Але проблема в тому, що і "Севілья" поступить точно так само", - сказав Клопп.

"Треба зіграти організовано і контролювати те, що відбувається на полі. Потрібно бути досить терплячим і дочекатися того самого шансу. У фіналі треба бути готовим до помилок, адже на тебе дивиться весь світ. Футболу без помилок не існує. Але важливо правильно прийняти таке рішення". - додав тренер.

Нагадаємо, делегація "Ливерпуля" прилетіла вчора в Базель, де вже сьогодні зіграє найважливіший матч.