ua en ru

Злива затопила грузинський Батумі, місто знеструмлене

Злива затопила грузинський Батумі, місто знеструмлене Фото: Батумі затопило через сильні дощі

В місто відправили рятувальників з Тбілісі та інших грузинських міст

Дощ, який не припинявся кілька годин, затопила вулиці Батумі на чорноморському узбережжі Грузії і залишив місто без світла, передає видання "Новини-Грузія" з посиланням на телекомпанію "Руставі-2".

В результаті проливних дощів затопленими опинилися перші поверхи та підвали житлових будинків на вулицях 26 травня, Агмашенебелі, Лермонтова, Мелікішвілі і Багратіоні, під водою знаходиться і територія біля залізничного вокзалу. Крім того, дощ пошкодив лінії електропередач, Батумі залишився без світла.

За повідомленням голови Сакребуло Батумі Іраклія Чеишвили, затоплено частину об'єктів у берегової лінії. На морі шторм в чотири бали.

წყალდიდობა ბათუმში. ფოტოები სოციალურ ქსელში ვრცელდება.

Posted by Rustavi 2 on 25 августа 2015 г.

Для боротьби з повінню в Батумі створено Надзвичайний штаб, і в місто відправлені додаткові бригади рятувальників з Тбілісі, Кутаїсі та Самегрело.

Нагадаємо, у ніч на 14 червня сталася повінь у столиці Грузії Тбілісі. В результаті стихії загинули близько 20 осіб. У місті значно постраждала інфраструктура. В епіцентрі стихійного лиха опинився тбіліський зоопарк, багато мешканців якого загинули.