ua en ru

Вздовж лінії розмежування затримано 9 автомобілів з контрабандою для бойовиків

Вздовж лінії розмежування затримано 9 автомобілів з контрабандою для бойовиків Фото: Держприкордонслужба

Зловмисники перевозили товари на суму майже 700 тис. грн

Вздовж лінії розмежування співробітники Державної прикордонної служби України затримали 9 автомобілів з 38 тонами контрабандних товарів. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Всього за добу прикордонними нарядами та зведеними мобільними групами, які діють в зоні проведення АТО, затримано 9 транспортних засобів, 3 із них затримано зведеною мобільною групою. Автівки зупинили без належних документів під час намагання перетнути лінію розмежування поза контрольними пунктами в'їзду/виїзду на територію, що тимчасово контролюється бойовиками", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, 6 автомобілів з вантажем арматури, продуктів харчування, промислових товарів, побутової хімії загальною вагою понад 34 тонни на суму майже 630 тисяч гривень, зупинили неподалік н.п. Миронівка, Майорське, Леонідівка. В районі н.п. Сартана зведеною мобільною групою затримано 2 автомобілі з вантажем м'яса та побутової хімії на 45 тисяч гривень загальною вагою 300 кілограмів. Також зведена мобільна група поблизу н.п. Солодке затримала автомобіль, який намагався об'їхати контрольний пункт в'їзду/виїзду "Курахове". В автомобілі було близько 3 тонн фруктів, які перевозились без належних документів.

Зараз усі транспортні засоби передано до Державної фіскальної служби для прийняття подальшого правового рішення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Сумській обл. СБУ перекрила канал контрабанди товарів до ДНР/ЛНР.