ua en ru

Ліга Європи: "Чорноморець" не пропустив в Белграді і пройшов "Црвену Звезду"

Одесский "Черноморец" выстоял на переполненном стадионе в Белграде в матче против местной "Црвеной Звезды". Сербы, естественно, больше атаковаОдеський "Чорноморець" вистояв на переповненому стадіоні в Белграді в матчі проти місцевої "Црвеною Звезди". Серби, звісно, більше атакували. Але забити ніхто не зміг і далі йдуть "моряки".ли, но забить могли обе команды. Но забить никто не смог и дальше идут "моряки".

Одеський "Чорноморець" вистояв на переповненому стадіоні в Белграді в матчі проти місцевої "Црвеною Звезди". Серби, звісно, більше атакували. Але забити ніхто не зміг і далі йдуть "моряки".

Црвена Звезда - Чорноморець 0:0 (перший матч 1:3)
Црвена Звезда
: Байковіч, Вешович, Мартинович, Лазіч, Младенович, Мильяш (Касалица, 46), Ковачевич, Пічник, Нінкович, Савічевіч (Милунович, 78), Дауда (Михайлович, 67)
Чорноморець: Безотосний, Кутас, Бергер, Фонтанелло, Сантана, Бобко, К. Ковальчук, Джедже (Прийомів, 69), Антонов, Рієра (Зубейко, 88), Самодін (Діденко, 80)

Вже на 12 хвилині Антонов мав відмінний шанс вивести гостей уперед. Але реалізувати вихід один на один українець не зміг. А за кілька хвилин до перерви Кутас порушив правила у своєму штрафному, але удар Мильяша Безотосний відбив. У другому таймі подібних небезпечних моментів не було. "Звезда" багато атакувала, але чим ближче був кінець матчу, тим менше думки було в атаках сербів. А "Чорноморець" більше думав про оборону, аніж про атаку.

Нагадаємо, що раніше донецький "Металург" вилетів з Ліги Європи, не зумівши пройти албанський "Кукеси".