ua en ru

Лідери ЛНР прибули в Мінськ для переговорів

Лідери самопроголошеної "Луганської народної республіки" прибули до Мінська для участі в контактній групі з врегулювання ситуації на Україні.

Лідери самопроголошеної "Луганської народної республіки" прибули до Мінська для участі в контактній групі з врегулювання ситуації на Україні, передає БЕЛТА.

"До Мінська для участі у засіданні контактної групи від Луганської народної республіки прибув Ігор Плотницький і голова Верховної ради ЛНР Олексій Карякін", - сказав перший віце-прем'єр ДНР" Пургін, який також буде брати участь у зустрічі.

Інтереси проголошених ДНР і ЛНР на зустрічі контактної групи з врегулювання ситуації на Україні в Мінську, за його словами, будуть представляти "прем'єр-міністр ДНР" Олександр Захарченко та "голова ЛНР" Ігор Плотницький.

Нагадаємо, на сьогоднішньому засіданні контактної групи Україна-ОБСЄ-Росія може бути узгоджений план врегулювання воєнного протистояння на Донбасі. У засіданні також будуть приймати участь посол Росії в Україні Михайло Зурабов, екс-президент України Леонід Кучма. Від ОБСЄ очікується офіційний представник чинного голови ОБСЄ з питань врегулювання ситуації на Україні Адельхейд Тальявіні.