ua en ru

Лідери фракцій зустрінуться з президентом сьогодні

Лідери фракцій зустрінуться з президентом сьогодні Фото: Петро Порошенко

Також на зустрічі буде присутнім і прем'єр Арсеній Яценюк

Лідери парламентських фракцій і груп сьогодні, 27 січня 2016 р., ввечері зустрінуться з президентом. Про це журналістам по завершенню ради коаліції повідомив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні ми отримали запрошення на 19-30 до президента. У більшому колі будемо говорити знову", - сказав Бурбак і додав, що на зустрічі буде і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

За його словами, на раді коаліції керівники фракцій обговорили процедуру доповнень до коаліційної угоди.

"Говорили про делегування керівників фракцій і створення груп з доопрацювання доповнень до коаліційної угоди. Була пропозиція Луценко відправляти депутатів по кожному розділу, а потім вони відзвітують і все ж визначитися з пріоритетом реформ..", - підсумував він.

Пізніше представник президента в парламенті повідомив, що на зустрічі з президентом лідери фракцій мають намір обговорити питання судової реформи, блоку та військово-цивільних адміністрацій.

"Ми маємо те, що завтра порядок "внесено питання те, що..судової реформи, є питання економічного блоку, є питання сьогодні військово-цивільних адміністрацій - це була депутатська ініціатива", - зазначив він.

Нагадаємо, 26 січня 2016 р. Олег Березюк повідомив, що парламентська коаліція домовилася напрацювати додаток до коаліційної угоди.