ua en ru

"Лейпциг" посилився форвардом ПСЖ

"Лейпциг" посилився форвардом ПСЖ Фото: Жан-Кевин Огюстен (dierotenbullen.com)

Угода розрахована на п'ять років

Німецький футбольний клуб "РБ Лейпциг" підписав контракт з нападаючим французького "Парі Сен-Жермен" Жан-Кевіном Огюстеном. Про це повідомляє офіційний сайт німецького клубу.

З 20-річним французьким форвардом підписаний п'ятирічний контракт - до 30 червня 2022 року. Фінансові умови переходу не розголошуються, але, за даними Kicker, сума трансферу склала 13 млн євро.

Форвард є вихованцем ПСЖ. Вперше зіграв за першу команду французького гранда в сезоні 2015/16. Проте, Огюстен випав з основної обойми після приходу на тренерський місток Унаї Емері. Іспанець використовував перспективного футболіста лише в 10 матчах минулого розіграшу Ліги 1. За основний склад ПСЖ Огустен провів 31 матч, забив два голи і віддав чотири гольові передачі.

За національні команди Франції різних вікових груп Огустен в цілому провів 38 матчів і забив 24 голи. У 2016 році в складі збірної Франції U-19 нападник виграв юнацький чемпіонат Європи.

Нагадаємо, арбітражна палата з фінансового контролю клубів (ІФКК) ухвалила рішення допустити австрійський "Ред Булл Зальцбург" і німецький "РБ Лейпциг" до участі в Лізі чемпіонів сезону 2017/18, оскільки не знайшла порушення регламенту.