ua en ru

Легенді колумбійського футболу запропонували знятися в порно

Колишньогму форварду збірної Колумбії Фаустіно Асприльє надійшла неоднозначне пропозиція стати порноактером.

Колишньогму форварду збірної Колумбії Фаустіно Асприльє надійшла неоднозначне пропозиція стати порноактером.

Відомий своїми виступами за «Ньюкасл» і «Парму» Аспрілья вже відзначався в таких штучках - позував голим для журналу в 1993 році, а п'ять років тому його заарештували за те, що футболіст відкрив вогонь з автомата по охоронцям неподалік від свого будинку. Одна з найвідоміших у Колумбії порностудій «Санта-Латина» вирішила скористатися послугами скандально відомого гравця і запропонувала йому короткостроковий контракт.

«Дорогий Фаустіно Аспрілья. Ми роками слідкували за вашою успішною кар'єрою, протягом якої ви стали національним символом Колумбії. Ми переконані, що ваш спосіб життя і дискусії, причиною яких стали ви, настільки істотні, що посміли зробити цю пропозицію. Як ви знаєте, «Санта-Латина» - це компанія для дорослих, тому ми пропонуємо вам 20 мільйонів песо за тиждень роботи порноактером. Це унікальна пропозиція, яка чекає вашої відповіді», - написано на сайті компанії.

«Ми впевнені, що при невеликому тренуванні ви зможете розкрити ще один талант, який, як знають всі в Колумбії, у вас точно є», - наводить заяву компанії Eurosport.