ua en ru

Якщо Ле Пен переможе на виборах у Франції, євро досягне 15-річного мінімуму, - Bloomberg

Якщо Ле Пен переможе на виборах у Франції, євро досягне 15-річного мінімуму, - Bloomberg Фото: лідер "Національного фронту" Марін Ле Пен

Євро може впасти до 1 або до 0,95 долара

За прогнозами економістів, євро може сягнути 15-річного мінімуму, якщо лідер "Національного фронту" Марін Ле Пен переможе на президентських виборах у Франції, передає Bloomberg.

Зазначено, що падіння євро у разі перемоги Ле Пен може зрівнятися з падінням фунта після референдуму про вихід Великобританії з Європейського Союзу.

На думку одних економістів, євро може впасти до 1 долара або нижче після перемоги лідера "Національного фронту". Деякі економісти прогнозують зниження євро навіть до 0,95 долара.

Перемога Ле Пен спровокує настільки стрімке падіння євро, оскільки лідер "Національного фронту" виступає рішуче проти Європейського союзу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кандидат у президенти Франції Марін Ле Пен заявила про швидку загибель Євросоюзу. "Євросоюз загине, тому що людям він більше не потрібен. Гордовиті гегемонії приречені зникнути з лиця землі", - заявила вона, пообіцявши захистити Францію від глобалізації.