ua en ru

Ле Пен назвала створення Євросоюзу і єврозони "поразкою"

Ле Пен назвала створення Євросоюзу і єврозони "поразкою" Фото: лідер французької ультраправої партії "Народний фронт" Марін Ле Пен

У разі перемоги на президентських виборах, Ле Пен збирається зробити Францію "мирною та відкритою для світу країною"

Лідер французької ультраправої партії "Народний фронт", кандидат у президенти Франції Марін Ле Пен назвала створення Євросоюзу та єврозони "поразкою". Про це вона заявила в інтер'ю ресурсу Rzeczpospolita.

"Весь Європейський Союз - поразка. Особливо єврозони. Замість обіцяного процвітання, економічний союз викликав безробіття майже скрізь і дав погано оплачувану роботу, налаштовуючи співробітників один проти одного. По-перше, відкрив кордони для товарів, вироблених позбавленими соціального захисту працівниками, яким недоплачують. Потім він спровокував масову імміграцію під виглядом гуманітарної діяльності", - заявила Ле Пен.

Так, лідер "Народного фронту" вважає імміграційну політику Німеччини "безвідповідальною".

"Німеччина з 1,5 млн додаткових іммігрантів веде безвідповідальну політику, підвищуючи конкуренцію серед робітників і на робочих місцях. Це недобросовісна конкуренція між виробниками тільки підживлює соціальне невдоволення", - вважає Ле Пен.

У разі перемоги на президентських виборах, лідер "Народного фронту" збирається зробити Францію "мирною та відкритою для світу країною".

У своїй міжнародній політиці Ле Пен буде керуватися "повагою до кожного народу" на противагу "директивам, що накладаються транснаціональними комісіями, як у Брюсселі, які не мають демократичної легітимності".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Європейський парламент розгляне прохання французьких слідчих позбавити Марін Ле Пен депутатської недоторканності.