ua en ru

У ЛДНР бойовики цілодобово споруджують укріплення, зростає кількість травмованих, - розвідка

У ЛДНР бойовики цілодобово споруджують укріплення, зростає кількість травмованих, - розвідка Фото: боевики на Донбассе

Російське командування незадоволене станом фортифікаційних укріплень в ЛДНР

На окупованих територіях Донбасу бойовики цілодобово споруджують фортифікаційні укріплення, через інтенсивні будівельні роботи зростає кількість травмованих і дезертирів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Повідомляється, що представниками Центру територіальних військ Південного воєнного округу ЗС РФ, здійснюється перевірка стану фортифікаційного обладнання передових позицій з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів. За результатами перевірки більшості об’єктів складаються доповіді з пропозиціями щодо притягнення до відповідальності російських офіцерів, які не справились з поставленими завданнями.

"Командири передових підрозділів у авральному порядку примушують підлеглих цілодобово обладнувати окопи для техніки, внаслідок чого збільшилась кількість травмувань та випадків самовільного залишення передових позицій військовослужбовцями зі складу 1 окремої мотострілецької бригади (Кальміуське), 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк), 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) та 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка)", - відзначають в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 27 травня Представниками Центр...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 27 травня 2017 р.

Нагадаємо, розвідка повідомила про критичне зниження укомплектованості підрозділів ДНР/ЛНР.