ua en ru

Лазорко подав свою кандидатуру на конкурс з відбору голови "Укрнафти", - нардеп

Лазорко подав свою кандидатуру на конкурс з відбору голови "Укрнафти", - нардеп Фото: Олександр Лазорко

Оприлюднено рекомендаційний лист на Лазорка

Колишній глава ПАТ "Укртранснафти" Олександр Лазорко подав свою кандидатуру на конкурс з відбору керівника ПАТ "Укрнафта". Про це у своєму Facebook написав народний депутат України від фракції "Блоку Петра Порошенко" Сергій Лещенко.

"Менеджер Коломойського Олександр Лазорко, якого з боями вдалося вигнати з державної "Укртранснафти", просто знущається. Він подав свою кандидатуру на конкурс з відбору керівника... "Укрнафти", - написав він.

"Не вірю, що Лазорко зможе перемогти після всіх "досягнень" в "Укртранснафті". Як, наприклад, розміщення на рахунках в Приватбанку більше 2 мільярдів гривень держпідприємства. Чи щомісячні виплати Коломойському 75 мільйонів за зберігання технічної нафти в резервуарах олігарха", - додав нардеп.

Лещенко вважає, що участь Лазорко в конкурсі - це типова рейдерська схема. Таким чином, за його словами, колишній дніпропетровський губернатор Ігор Коломойський через Лазорко зможе оскаржувати результати конкурсу по заміні керівника "Укрнафти".

Лазорко подав свою кандидатуру на конкурс з відбору голови "Укрнафти", - нардеп

Фото - рекомендаційний лист на Лазорка (джерело - Facebook Сергія Лещенка)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Лазорко виграв перший суд у справі про відсторонення з посади голови "Укртранснафти".