ua en ru

Лавров і Штайнмайер обговорили поточну ситуацію в Україні

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров його колега з Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер сьогодні, 13 березня, в ході телефонної розмови обговорили ситуацію в Україні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МЗС РФ.

"13 березня відбулася телефонна розмова міністра закордонних справ Російської Федерації С. В. Лаврова з міністром закордонних справ ФРН Ф. В. Штайнмайером, в ході якого був продовжений обмін думками щодо поточної ситуації на Україні. Підкреслена важливість своєчасної і в повному обсязі реалізації всіма сторонами мінських домовленостей від 12 лютого 2015 року. Була особливо акцентована необхідність якнайшвидшого припинення блокади південно-східних регіонів України і відновлення банківського обслуговування населення вказаних районів при технічній підтримці Німеччини і Франції", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 11 березня міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров і міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер також обговорювали виконання мінських угод на Донбасі.