ua en ru

Л.Кучма заявив, що його інтереси у справі Г.Гонгадзе буде захищати С.Ульянов

Екс-Президент України Леонід Кучма заявляє про те, що знайшов другого адвоката для свого захисту в рамках кримінальної справи. Про це він заявив перед візитом в Генеральну прокуратуру України, передає кореспондент РБК-Україна.
"Так, знайшли. Це Сергій Ульянов", - зазначив Л.Кучма.
Коментуючи слова першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна про очні ставки, які мають відбутись між ним та іншими особами, Л.Кучма заявив, що не знає і додав: "я можу кожному сміливо дивитися в очі".
"Коли сьогодні розкриваються очі, що ці плівки (Миколи Мельниченка) були відомі в 1999 році багатьом нашим високопосадовцям необхідно, щоб ми обов'язково запитали, що це межує з державною зрадою", - додав Л.Кучма.
Відповідаючи на запитання чи може М.Мельниченко мати причетність до російських спецслужб Л.Кучма зазначив: "Мельниченко сам заявляв, що співробітничає з усіма спецслужбами світу... я думаю, у тому числі, які стосунки з російськими спецслужбами (він мав також) це теж скоро стане відомо, тому що Росія передала ще при мені (під час президентства Л.Кучми) всі матеріали про ті зустрічі, які були з М.Мельниченком. Ці матеріали знаходяться в СБУ".

Нагадаємо, попередній адвокат Л.Кучми Михайло Кисилевич помер 11 квітня.