ua en ru

Kyiv Smart City Forum 2018

Kyiv Smart City Forum 2018

Ярослава Бойко: «Ви дізнаєтеся, як створити свій незвичайний і унікальний стартап та почуєте реальні ідеї завдяки яким зможете почати свій власний бізнес»

З упевненістю можна сказати, що 21 століття вважається найбільш розвиненим у сучасній цивілізації. Саме зараз відбуваються речі, про які буквально кілька десятиліть тому ще ніхто не міг і мріяти.

Завдяки всесвітній павутині в наші дні інформація доступна для кожного як в Україні, так і всьому світі. Але, незважаючи на це, є величезна кількість людей, які не знайомі або навіть не чули про досить важливі на сьогоднішній день речі. А саме про те, що саме зараз є двигуном сучасних процесів.

Чи відомо вам що-небудь про поняття стартап? Останнім часом це слово стало абсолютно звичайним у побуті і мало хто вже сприймає його як запозичене з заходу. Деякі ж застосовують цей термін для позначення практично будь-якого бізнесу.

Або може ви чули що-небудь про блокчейн або про сучасну урбаністику? Швидше за все, частина з вас дадуть відповідь «так», але далеко не всі зможуть пояснити сенс і основну ідею цих незвичайних на перший погляд слів.

Саме на ці та багато інших питань жителі і гості Києва отримають відповіді під час Kyiv Smart City Forum 2018, який відбудеться вже 31 жовтня в КВЦ «Парковий».

Один із ключових урбаністів Гамбурга Йорг Райнер Ноеніг розповість про те, як інформація і дані впливають на сучасну урбаністику. А Хірокі Мацура — світовий урбаніст, продемонструє прийоми трансформацій міст які відбулись у всьому світі. У свою чергу людина-легенда — Марк Гінзбург ексклюзивно для Kyiv Smart City Forum 2018 розповість про впровадження блокчейна.

«Крім того, на нашому майстер-класі «Інструменти створення smart-city стартапів» ви дізнаєтеся, як створити свій незвичайний і унікальний стартап і почуєте реальні ідеї завдяки яким зможете почати свій власний бізнес» — коментує Ярослава Бойко, співкоординатор ініціативи Kyiv Smart City.

Все перераховане вище лише невелика частина того, що слід чекати гостям Kyiv Smart City Forum 2018. І тільки особисто відвідавши захід ви в повній мірі отримаєте важливу інформацію, яка обов'язково стане в нагоді вам у створенні власного бізнесу.

Квитки можна придбати за посиланням.