ua en ru

Куратори РФ направили на Донбас комісію для контролю за використанням зброї та техніки, - ГУР

Куратори РФ направили на Донбас комісію для контролю за використанням зброї та техніки, - ГУР Фото: бойовики на Донбасі (Рhotobank.rbcYouTube screenshot)

Зокрема, такі комісії почали діяти у Новоазовську, Горлівці, Луганську та Алчевську

Куратори Російської Федерації направили на окупований Донбас комісію для контролю за використанням зброї та техніки. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Командування Південного ВО ЗС РФ посилює контроль за використанням та збереженням зброї і боєприпасів, техніки, засобів зв’язку, цільовим використанням коштів та виявляє корупційну діяльність командирів ланки батальйон/рота. З цією метою, за розпорядженням російських кураторів, штабами 1, 2 АК направлено комплексні перевірочні комісії", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, такі комісії почали діяти у окупованих Новоазовську, Горлівці, Луганську та Алчевську.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей з 12 по 18 вересня ц.р. Командування Збр...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 19 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованому Донбасі командир військовослужбовців Російської Федерації розстріляв підлеглого. Незважаючи на зусилля російського командування на Донбасі щодо покращення стану справ, у частинах і з’єднаннях окупаційних військ продовжуються випадки грубих порушень військової дисципліни, дезертирства та інших правопорушень і злочинних дій.