ua en ru

Купити квартиру економ-класу в Києві стало ще простіше - вони подешевшали на 15%.

Ті, хто зберігав заощадження у валюті, сьогодні можуть купити квартиру в Києві за заниженою ціною. Однак це стосується тільки ціни у валюті. В перерахунку на гривню нерухомість подорожчала.У другій половині квітня продавці нерухомості економ-класу почали знижувати ціну в доларовому еквіваленті на 12-15 відсотків нижче, ніж в лютому 2014 року, повідомляє dom.ria.com

Ті, хто зберігав заощадження у валюті, сьогодні можуть купити квартиру в Києві за заниженою ціною. Однак це стосується тільки ціни у валюті. В перерахунку на гривню нерухомість подорожчала.
У другій половині квітня продавці нерухомості економ-класу почали знижувати ціну в доларовому еквіваленті на 12-15 відсотків нижче, ніж в лютому 2014 року, повідомляє dom.ria.com.
Так, якщо в лютому 2014 року деякі "гостинки" в спальних районах Києва можна було купити квартиру за 34-35 тисяч доларів, то вже зараз вартість цих об'єктів зменшилася до 29-31 тисяч доларів. Купити квартири "хрущовки" (1-к) можна до 36-37 тисяч доларів проти 40-42 тисяч.
При цьому на тлі зниження цін на нерухомість в сегменті "економ" експерти відзначають зменшення часу експозиції об'єктів. За оцінками ріелторів, зараз час від виставлення нерухомості до продажу скоротилася на 60-70 відсотків у порівнянні з квітнем минулого року. Приміром, якщо в 2013 році житло у найдешевшому сегменті перебувало у продажу в середньому 2-3 місяці, то навесні 2014 цей час скоротилося до 4-6 тижнів.
Причина того, що більшість українців, які заздалегідь готувалися купити квартиру в Києві, зберігали свої гроші саме в доларах. Тому покупка нерухомості за заниженою вартістю зараз є для них дуже вдалою операцією.
До речі, слід зазначити, що якщо перерахувати вартість нерухомості в гривні, то ціна на неї не тільки не знизилася, а навіть зросла. При цьому, зниження цін у гривнях найближчим часом не прогнозується.
Але сьогодні, 3 квітня 2014, у Вас є унікальна можливість придбати квартиру в Києві за 3 990 грн за кв. м. можна ТУТ!

купить квартиру