ua en ru

Засідання контактної групи по Донбасу Кучма ініціює після зустрічі глав МЗС

Засідання контактної групи по Донбасу Кучма ініціює після зустрічі глав МЗС Фото: Леонід Кучма

Із такою пропозицією він звернувся до Мартіна Сайдика

Представник України у Тристоронній контактній групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кучма виступив із ініціативою провести засідання контактної групи 10 лютого. Про це повідомила прес-секретар екс-президента Дарина Оліфер у своєму Facebook.

За її словами, Кучма з такою пропозицією звернувся до спеціального представника голови ОБСЄ в Тристоронній контактній групі Мартина Сайдика.

"У зв'язку з продовженням недотримання режиму тиші з боку представників окремих районів Донецької та Луганської областей, у відсутності прогресу по звільненню заручників і виконання інших пунктів Мінських домовленостей, вважаю за доцільне провести чергове засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську тільки після зустрічі міністрів закордонних справ країн "нормандської четвірки", - процитувала його Оліфер.

Представитель Украины в Трехсторонней контактной группе Леонид Кучма обратился к специальному представителю действующего...

Опубліковано Darka Olifer 5 лютого 2016 р.

Нагадаємо, раніше бойовики заявили, що переговори тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі 10 лютого можуть відбутися в режимі скайп-конференції, без виїзду в Мінськ.