ua en ru

Хто будує доступне житло під Києвом

Сьогодні ринок нерухомості повний пропозицій про купівлю житла. Житлові комплекси з'являються, як гриби після дощу. Безумовно, інвестиції в нерухомість - одне з найбільш вигідних і стабільних вкладень. Ті, хто вже стикався з покупкою квартири знають наскільки складною є ця задача. Але як же зробити правильний вибір?

Сьогодні ринок нерухомості повний пропозицій про купівлю житла. Житлові комплекси з'являються в Києві, як гриби після дощу. Безумовно, інвестиції в нерухомість - одне з найбільш вигідних і стабільних вкладень. Ті, хто вже стикався з покупкою квартири знають наскільки складною є ця задача. Але як же зробити правильний вибір?
В першу чергу, варто себе запитати, хто вже встиг зарекомендувати себе як надійний забудовник, якому можна довірити будівництво вашого майбутнього житла. Гроші на придбання нерухомості в столиці потрібні чималі, а як показує практика, на ринку багато бажаючих заробити на довірі і наївності покупця. Тому, що б уберегти себе від афери, потрібно ретельно зважувати всі плюси і мінуси.
Всього в 20 хвилинах від центру Києва на стадії будівництва знаходиться РК «Місто-Сад» від девелоперської компанії DCG (Development Creative Group). DCG - один з найуспішніших забудовників в Україні. На сьогоднішній день у компанії є готові об'єкти по всій Україні, в тому числі в Києві, Хмельницькому, Рівному, Вінниці. У цих містах, а також у Черкасах на етапі будівництва перебувають ще 7 нових комплексів DCG. За час існування компанія встигла зарекомендувати себе як надійний і недорогий забудовник, який завжди здає об'єкти в строк. Завдяки цьому клієнти завжди залишаються задоволені вибором.

Хто будує доступне житло під Києвом

«Місто-Сад» - наймасштабніший проект компанії. Ціле місто, площею 149,47 га, знаходиться в екологічно чистій зоні і має на своїй території артезіанською свердловиною. Вона забезпечує мешканців чистою і насиченого мінералами водою.
Придбати нерухомість в комплексі ви можете за вартістю значно нижче ринкової - всього за 4 500 грн/кв. м. Варто врахувати, що забудовник надає своїм клієнтам 0% кредиту на покупку квартири. Великі масштаби будівництва дозволяють знизити ціну на закупівлю матеріалів,збільшити терміни використання техніки, зробити більш інтенсивним робочий графік - до 3 змін в літній час. Таким чином, ціна на житло ставати більш низькою, але це не позначається на якості.
Тепло і затишок - ключові переваги квартир в житловому комплексі «Місто-Сад». Будинки будуються з термостійкого цегли і утеплюються мінеральною ватою. Додаткове тепло надає спеціальний цеглу, що використовується в облицюванні стін квартир. Всі вікна і балкони в будинках склять 2-х камерними вікнами з 4-х камерним німецьким профілем.
У вартість квартири входить індивідуальне опалення приміщення, яке підтримується котлом потужністю 24 кВт. Всі квартири мають повністю засклені і утеплені вікна, завдяки чому холоди і морози в них будуть не страшні. Облік витраченої електроенергії ведеться за допомогою лічильників (газ, світло, вода), встановлених в кожній квартирі індивідуально.
Квартири в комплекси передаються мешканцям у завершеному вигляді - починаючи від дверей і закінчуючи штукатуркою стін. Вартість квадратного метра формується виходячи з наступних факторів:
- ринкова ціна 1 кв. м.;
- індивідуальне опалення (котел на 24 кВт);
- скління балконів і вікон;
- нндивидуальные лічильники на газ, світло і воду;
- вхідні двері;
- штукатурка стін.
Компанія надає допомогу в подальшому облаштуванні житла. Ви можете замовити дизайн-проект нерухомості, ремонтно-будівельні роботи за низькими цінами, а також спрощене оформлення документів права власності.
Завдяки цим перевагам компанія DCG є найбільш вигідним партнером для кожного, хто замислюється про покупку власного житла.
Надійність роботи, а також індивідуальний підхід до кожного клієнта ставлять її на перше місце серед інших компаній-забудовників.
Нещодавно стартував продаж квартир в новому будинку і у Вас є можливість дізнатися деталі та купити квартиру ТУТ за акційною ціною - 4500 грн. за кв. м.