ua en ru

КСУ перейшов до закритої частини розгляду проекту змін до Конституції в частині правосуддя

КСУ перейшов до закритої частини розгляду проекту змін до Конституції в частині правосуддя Фото: Юрій Баулін

КСУ перейшов до закритої частини пленарного засідання для надання висновку у справі

Конституційний суд України перейшов до закритої частини розгляду справи за зверненням Верховної Ради України про надання висновку щодо відповідності законопроекту про внесення змін до Конституції України (щодо правосуддя) вимогам статей 157 і 158 Конституції України.

Про це оголосив під час розгляду справи у формі усного слухання голова Конституційного суду України Юрій Баулін, передає кореспондент РБК-Україна.

"Розгляд справи у відкритій частині пленарного засідання Конституційного суду України оголошую завершеним. Конституційний суд України переходить до закритої частини пленарного засідання для надання висновку у справі. Про день і час офіційного оприлюднення висновку у справі учасників конституційного провадження буде повідомлено додатково", - повідомив він.

Нагадаємо, пленум Верховного Суду України (ВСУ) підтримав зміни до Конституції України в частині правосуддя, заявив голова ВСУ Ярослав Романюк під час розгляду Конституційним судом проекту змін до Конституції в частині правосуддя.