ua en ru

У Криму виставили на продаж заправки Коломойського

У Криму виставили на продаж заправки Коломойського Фото: Ігор Коломойський (УНІАН)

Окупаційна влада півострова виставили на продаж 5 АЗС

Окупаційна "влада" Криму виставила на продаж 5 автозаправок, які раніше належали українському бізнесменові Ігорю Коломойському і були "націоналізовані" після анексії півострова Росією. Про це повідомила в середу прес-служба "міністерства майнових і земельних відносин Криму", передає ТАСС.

"Уряд Республіки Крим виставить на продаж шляхом проведення аукціону... нерухоме майно [п'ять АЗС], закріплене на праві оперативного управління за державним автономним установою "Розпорядча дирекція майна Республіки Крим", - йдеться в повідомленні.

Представники окупантів заявили, що дане майно належало Ігорю Коломойському. Мінімальна вартість п'яти АЗС оцінюється в 107,2 млн рублів.

"Кошти, виручені від продажу АЗС, влада планує витратити на компенсаційні виплати кримським вкладникам українських банків", - додали в "міністерстві".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що самопроголошені влади окупованого Криму планує у 2017 році продати низку об'єктів нерухомості, що раніше належать українському бізнесменові Ігорю Коломойському, за суму понад 33 млн доларів США.