ua en ru

У Криму потяг зіткнувся з мікроавтобусом, 5 загиблих

У Криму потяг зіткнувся з мікроавтобусом, 5 загиблих Фото: швидка допомога (РБК-Україна)

Постраждали, за різними даними, від 3-х до 12 осіб

В анексованому Росією Криму внаслідок зіткнення автобуса з електричкою загинуло п'ятеро людей. Про це з посиланням на місцевих правоохоронців повідомляє РБК.

За словами співрозмовника журналістів, три або чотири людини отримали поранення. Він уточнив, що маршрутне таксі, яке прямувало з Севастополя в Армянськ, врізалося в приміський поїзд, який прямував із Керчі в Армянськ.

Зазначено, що аварія сталася приблизно о 11:45 на нерегульованому переїзді. У мікроавтобусі Mercedes Sprinter було 13 осіб. Усі загиблі і постраждалі перебували в мікроавтобусі. Наголошується, що "постраждали десять осіб, із них п'ятеро людей загинули". Поранених доставляють у лікарню Армянська.

Водночас інші російські ЗМІ з посиланням на власні джерела в медичних колах повідомляють про 12 постраждалих: троє з них звернулися до медиків самі, двоє в Армянську, один - у Красноперекопську.

Наразі на місці ДТП працюють співробітники поліції і медики. Причини події з'ясовуються. За попередніми даними, аварію спровокував водій маршрутки, який виїхав на переїзд перед поїздом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Канаді автобус із молодіжною хокейною командою Humboldt Broncos зіткнувся з вантажівкою, внаслідок чого загинуло 15 осіб.