ua en ru

У Криму призначено нового в.о. "мера" Коктебеля

У Криму призначено нового в.о. "мера" Коктебеля Фото: у Коктебелі нове керівництво

Марк Краснов раніше працював у відділі муніципального контролю адміністрації Феодосії

Виконувачем обов'язків голови селищної адміністрації Коктебеля призначено Марка Краснова. Про це з посиланням на голову адміністрації Феодосії Дмитра Щепеткова повідомляє "Кримінформ".

Як наголошується, Краснов раніше працював заступником начальника відділу муніципального контролю адміністрації Феодосії. До виконання обов'язків глави коктебельської адміністрації він приступив відсьогодні. Керувати селищем Краснов буде до проведення конкурсу на заміщення даної посади. Дата конкурсу поки не визначена через відсутність бажаючих.

"Існує негативний шлейф, який тягнеться за Коктебелем у світлі останніх подій. Тому тільки мого бажання когось призначити тут недостатньо, потрібно щоб хто-небудь захотів працювати на цій посаді", - сказав Щепетков.

Нагадаємо, раніше, 7 серпня, глава селищної адміністрації Коктебеля Ростислав Сторожик, який займав цю посаду протягом декількох місяців, був знайдений повішеним.

Після смерті Сторожика в.о. глави коктебельської адміністрації було призначено Сергія Падюкова, який 17 серпня разом зі своїм підлеглим був затриманий при отриманні хабара в розмірі 4 тис. дол.