ua en ru

У Криму мають намір виставити на продаж нерухомість Коломойського

У Криму мають намір виставити на продаж нерухомість Коломойського Фото: Ігор Коломойський (УНІАН)

За квартири Коломойського планують отримати понад 5,8 млн доларів

В окупованому Криму мають намір виставити на продаж нерухомість бізнесмена Ігоря Коломойського. Про це йдеться в повідомленні так званого "міністерства земельних і майнових відносин" Криму.

Повідомляється, що в Криму мають намір виставити на продаж 13 об'єктів нерухомості, в тому числі готель в Алушті, рекреаційний комплекс в Гурзуфі, а також ряд нежитлових приміщень.

"Відкриті аукціони з продажу квартир в Ялті, що раніше належали Коломойському, почалися в 2017 році", - уточнили в "міністерстві".

Окупаційна "влада" планує отримати від продажу квартир не менше 330 млн рублів. Крім того, в цьому році на продаж виставлять 31 автозаправну станцію і склад ПММ. За ці об'єкти планують отримати не менше 558 млн рублів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Криму виставили на продаж другу частину заправок Коломойського. Заправки українського олігарха в Криму були "націоналізовані" в 2014 році разом з іншим його майном. Окупаційна "влада" спрямовує кошти від їх продажу на виплати компенсацій вкладникам "ПриватБанку", у яких були депозити.