ua en ru

У Криму мають намір викупити АЗС Коломойського

У Криму мають намір викупити АЗС Коломойського Заправки Коломойського в Криму пройшли один "ребрендинг" та чекають на наступний

Компанія "Чорноморнафтогаз", контроль над якою Україна втратила після анексії Криму, має намір викупити передану їй в управління мережу АЗС, яка раніше належала українському олігарху Ігорю Коломойському і була "націоналізована" владою Криму. Про це заявив "фактичний директор" "Чорноморнафтогазу" Сергій Бейм, передає "Радіо Свобода".

"Фонд майна Криму зробить оцінку АЗС, і ми заплатимо цю суму. Вона піде на компенсацію вкладникам "Приватбанку", - заявив Бейм.

За його словами, на даний момент автозаправні станції, які були передані в управління "Чорноморнафтогазу" 11 березня 2015 р., продовжують реалізовувати продукцію під брендом "ГОСТ", але згодом, буде створено новий бренд "Чорноморнафтогаз".

Нагадаємо, окупаційна влада Криму восени 2014 р. передала в управління мережу автозаправних станцій, які працювали під брендом "Укрнафта", підприємства "Кримський паливний альянс". У березні 2015 р. "Рада міністрів Криму" включила "Кримський паливний альянс" до складу "Чорноморнафтогазу".

Генеральна прокуратура України розпочала кримінальне провадження за фактом заволодіння майном державного підприємства "Чорноморнафтогаз".