ua en ru

Крах суховантажу в Криму: пошуки зниклого члена екіпажу зупинені

Крах суховантажу в Криму: пошуки зниклого члена екіпажу зупинені Фото: суховантаж Anda, що зазнав катастрофи (vesselfinder.com)

Дев'яту людину з потерпілого крах судна Anda визнали зниклою без вести

Пошуки зниклого при аварії суховантажу Anda у водах Чорного моря члена екіпажу зупинені. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на інформацію рятувальників.

"В морській воді при 16 градусах людина може перебувати близько 10-12 годин, в залежності від стану її загартованості. А так як пройшло вже майже дві доби - припинили операцію", - заявив черговий капітан-координатор "Морського рятувально-координаційного центру "Севастополь" Олександр Луканин.

Згідно з інформацією рятувальників, дев'ятого члена екіпажу визнали зниклим без вести. Пошукову операцію завершили 31 липня 2017 року о 20:15.

Так, сьогодні, 1 серпня 2017 року, вісьмох врятованих із затонулого судна випишуть з лікарні в Ялті, які потрапили сюди з сильним переохолодженням.

Зазначимо, що суховантаж Anda, який йшов під прапором Тоголезький Республіки, перекинувся в Чорному море і затонув 29 липня 2017 року. Судно перевозило 2,4 тис. тонн пшениці. На борту знаходилися три громадянина Індії та шість - Сирії. Попередньою причиною інциденту назвали шторм.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вісім членів екіпажу перекинувся суховантажу Anda в окупованому Криму врятовано, ще одна людина все ще вважається зниклою без вісті.