ua en ru

Найбільша криптобиржа вирішила підтримати Bitcoin Cash

Найбільша криптобиржа вирішила підтримати Bitcoin Cash Фото: ще одна американська криптобиржа підтримає Bitcoin Cash (coindesk.com)

Майданчик має намір включити нову криптовалюту у торги до 1 січня 2018 року

Найбільша криптовалютная біржа Coinbase заявила про підтримку нової кріптовалюти Bitcoin Cash. Про це повідомляє портал techcrunch.

Раніше Coinbase була однією з багатьох бірж, які відмовилися від підтримки нового активу на підставі того, що він небезпечний. Крім цього, біржа також заявила, що клієнти, які хочуть після форк отримати Bitcoin Cash, повинні вивести свої активи в Bitcoin на іншу платформу.

Тепер же компанія переглянула своє рішення і сповістила користувачів по електронній пошті про те, що до 1 січня все ж включить нову цифрову валюту торги.

Така різка зміна напевно викликано невдоволенням клієнтів Coinbase, які пригрозили перемістити свої монети на іншу платформу, а в деяких випадках навіть збиралися подати судові позови за те, що біржа позбавила їх права на отримання Bitcoin Cash.

Незрозуміло, як сильно це вплинуло на бізнес Coinbase, але, за підрахунками аналітиків, після виведення коштів клієнтами резерви біржі скоротилися майже вдвічі.

Нагадаємо, Bitcoin cash стала третьою валютою світу за капіталізацією.