ua en ru

У Кропивницькому підірвали автомобіль, постраждав місцевий житель

У Кропивницькому підірвали автомобіль, постраждав місцевий житель Фото: поліція

За попередньою інформацією, потерпілий є працівником однієї з державних установ

У Кропивницькому сьогодні вранці, 19 травня 2017 року, підірвали автомобіль, внаслідок чого постраждав місцевий житель. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області.

"Пригода сталася близько 5-ї години ранку в одному зі спальних мікрорайонів. За попередньою інформацією, на автомобілі "Нива", який належить потерпілому, здетонував вибуховий пристрій. Чоловік отримав тяжкі травми. Обставини з’ясовуються", - йдеться у повідомленні

Про подію правоохоронцям та медикам повідомили жителі будинку, які почули шум. За попередньою інформацією, потерпілий є працівником однієї з держустанов.

Правоохоронці попередньо кваліфікували подію як замах на вбивство. Наразі на місці вибуху працюють поліцейські.

"З метою встановлення осіб, причетних до скоєння злочину, проводяться усі необхідні оперативно-розшукові заходи. Вирішується питання щодо внесення інформації за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій області на залізничній станції затримали чоловіка, який намагався вивезти боєприпаси у Київ.