ua en ru

У Кривому Розі внаслідок урагану пошкоджено близько 50 приватних будинків

У Кривому Розі внаслідок урагану пошкоджено близько 50 приватних будинків Фото: наслідки негоди у Кривому Розі (facebook.com/Андрей Кульбач)

У місті погано працює зв'язок

У Кривому Розі (Дніпропетровська область) внаслідок урагану пошкоджено близько 50 приватних будинків. Про це у Facebook повідомив начальник Гоовного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області Андрій Кульбач.

"Кривий Ріг. В Довгінцевському районі внаслідок урагану пошкоджено близько 50 приватних будинках по 5 вулицях. В когось зірвало дах повністю, в когось повалило паркан, пошкодило сарай тощо. Є повалені дерева та обірвані дроти, погано працює зв'язок. З перших хвилин ми поруч з населенням, надаємо допомогу, опитуємо, чи ніхто не постраждав з самотніх літніх людей", - написав він.

Кривий Ріг. В Довгінцевському районі внаслідок урагану пошкоджено близько 50 приватних будинках по 5 вулицях. В когось з...

Опубліковано Андреєм Кульбачем 28 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 28 липня в Дніпропетровській області, а саме над Кривим Рогом спостерігали торнадо. Воронка, за повідомленнями місцевих жителів, піднялася над житловими будинками в районі Східний.