ua en ru

У Кривому Розі внаслідок урагану пошкоджено покрівлю 201 будинку

У Кривому Розі внаслідок урагану пошкоджено покрівлю 201 будинку Фото: наслідки негоди в Україні (прес-центр ДСНС)

У Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області градом побито покрівлю і вікна 270 будинків

У Довгинцівському районі міста Кривий Ріг (Дніпропетровська область) внаслідок урагану станом на 18:00 29 липня 2017 року на 16 вулицях пошкоджено покрівлю в 201 домоволодінні різного ступеню та 4 легкові автомобілі. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Пошкоджено газопровід та лінії електропередачі. Підрозділами ГУ ДСНС у Дніпропетровській області спільно з комунальним підприємством міста прибрано з проїжджих частин вулиць та домогосподарств 282 повалені дерева. Рух транспорту відновлено. Рятувальники розчистили від повалених дерев та фрагментів покрівель будівель лінії електропостачання та газового трубопроводу", - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою у Верхньодніпровському районі в п’яти населених пунктах частково побито градом покрівля та вікна 270 приватних житлових будинків. Також пошкоджено дах та вікна Дніпрокам’янської філії "Ганнівського навчально-виховного комплексу" та дитячого садочку. Також пошкоджено городи у приватних садибах на загальній площі 8,1 га та посіви агрокультур.

"Наразі інформація щодо постраждалих та загиблих внаслідок негоди не надходила", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протягом 28 - 29 липня 2017 року внаслідок негоди, через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 339 населених пунктів у восьми областях України.