ua en ru

У Кривому Розі осквернили український прапор біля стели пам'яті бійців АТО

У Кривому Розі осквернили український прапор біля стели пам'яті бійців АТО Фото: невідомі спалили прапор України в Кривому Розі

Невідомі спалили прапор України

У Кривому Розі біля стели з фотографіями загиблих бійців АТО невідомі спалили прапор України. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Так, інцидент стався в ніч на неділю. Вранці громадські активісти, які доглядають за стелою, помітили залишки прапора.

В патрульній поліції Кривого Рогу підтвердили, що патрульні виїжджали за викликом активістів на місце події і зафіксували заяву про інцидент.

У той же час сестра одного із загиблих бійців АТО Іллі Гайдука оприлюднила відкрите звернення до СБУ, в якому йдеться про ряд фактів з подібними інцидентами, що сталися у Кривому Розі протягом двох років.

"У зв'язку з вищевказаними діями, спрямованими на підрив цілісності української держави, просимо представників СБУ посилити заходи безпеки в Кривому Розі", - йдеться у зверненні.

Раніше родичі загиблих бійців вимагали, щоб всі інциденти, пов'язані з наругою над державними символами, пам'яттю бійців і героїв Небесної сотні в Кривому Розі, були об'єднані в одне провадження і розслідувалися разом.

У Кривому Розі осквернили український прапор біля стели пам'яті бійців АТОУ Кривому Розі осквернили український прапор біля стели пам'яті бійців АТОУ Кривому Розі осквернили український прапор біля стели пам'яті бійців АТО

Фото: невідомі осквернили прапор України у Кривому Розі

Нагадаємо, в самопроголошеній "Донецькій народній республіці" у зв'язку із систематичним дезертирством змушують бойовиків фотографуватися в окопах на передовій.