ua en ru

Хресна хода у Києві пройшла спокійно, - поліція

Хресна хода у Києві пройшла спокійно, - поліція Фото: хресна хода у Києві (РБК-Україна)

За порядком під час ходи стежили 3500 правоохоронців

В місцях проведення урочистостей до річниці хрещення Русі за порядком стежили 3500 поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України. Про це передає прес-служба поліції Києва.

"Напередодні заходів з нагоди Дня хрещення Русі столична поліція була переведена на посилений варіант несення служби. З метою профілактики правопорушень біля місць проведення Хресного ходу були встановлені рамки металодетекторів, а правоохоронці при необхідності оглядали речі громадян і перевіряли документи, що засвідчують особу", - повідомили правоохоронці.

Київські правоохоронці не допустили грубих порушень під час проведення Хресної ходи (ФОТО) Ситуацію у місцях проведення урочистостей постійно контролювали 3500 поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України. Напередодні заходів з нагоди відзначення Дня Хрещення Русі столична поліція була переведена на посилення варіант несення служби. З метою профілактики правопорушень біля місць проведення Хресної ходи були встановлені рамки металодетекторів, а правоохоронці за необхідності оглядали речі громадян та перевіряли документи, які засвідчують особу. У заходах, що пройшли у парку Володимирська гірка та Києво-Печерська Лавра, прийняли участь понад 15 000 вірян. Охорону порядку забезпечували 3500 правоохоронців, які супроводжували колону та контролювали ситуацію. Окрім фахівців профільних служб столичної поліції, за порядком стежили кінологи із службовими собаками та вибухотехніки. За цею годину грубих порушень громадського порядку не зафіксовано. Відділ комунікації поліції Києва

Опубліковано Поліція Києва 27 липня 2017 р.

У заходах, що пройшли в парку Володимирська гірка і Києво-Печерській Лаврі, взяли участь понад 15 тисяч віруючих. Охорону порядку забезпечували 3500 правоохоронців, які супроводжували колону і контролювали ситуацію.

"Крім фахівців профільних служб столичної поліції, за порядком стежили кінологи зі службовими собаками та вибухотехніки. За цей час грубих порушень громадського порядку не зафіксовано", - повідомили в поліції.

Нагадаємо, сьогодні столична поліція посилила заходи безпеки в місті за хресного ходу.